27. Maja 2024.

Vukeljići idealna kuća za odmor

Vukeljići jedno malo mjesto u općini Fojnica bogato prirodnim ljepotama vrijedi posjetiti. U mirnom i prirodnom okruženju uz zvuke prirode cvrkut ptica čistog zraka možete iznajmiti idealnu kuću za odmor.

Ljepota kraja je neopisiva koji možete u kratkim šetnjama obići razgledati a samo na par minuta hoda posjetiti tekiju u Vukeljićima koju je osnovao šejh Husein-baba Zukić. Naravno oni koji vole malo duže šetnje preporučuje se na skoro sat hoda od Vukeljića prema mjestu Kozica i dalje do prelijepih slapova rijeke Kozice.

Iznajmljivanje kuće sa bazenom, dvorištem u mirnom prirodnom okruženju kao i ostalo se sastoji od malog dnevnog boravka sa kuhinjom i TV-om, hodnikom, kupatilo, spavaćom sobom, velikim dnevnim boravkom sa TV-om. Kuća posjeduje TV i wi-fi internet priključak. Kuhinja opremljena za unutarnje spremanje hrane, a za vani ima rostilj, veliki i mali ražanj sa motorima, sač, kotlić, itd…
Vanjski prostor je ogroman, sam bazenski prostor se sastoji od bazena i platforme dimenzija 10×6.5.na kojoj su dostupne dvije ležaljke,sto sa suncobranom i 4 stolice.
Terasa je opremljena vrtnim garniturama i u najdubljem hladu ima improvizovana secija napravljena od podnih obloga.
Bašta je prostrana za djeciji igru sa dosta igracaka, lopti, košem itd. Svi koji su zainteresirani neka se jave i zaprate preko Facebook stranice Kuća za odmor Vukeljići ili na brojeve 066824938 ili 06256296.

Kako doći do Vukeljića i idealne kuće za odmor je na relaciji Busovača, Kaćuni kraj Kaćunske džamije put za Silos onda dalje do raskrsnice gdje ima tabla Živčići Vukeljići desno uz brdo sve asvaltiranim putem.

Pogledajte galeriju fotografija i video na youtube linkovima prikazanu ljepotu koja odiše prirodom i idealnom anti stres terapijom gdje možete u miru uživati u čistom zraku uz cvrkut ptica sa svojom obitelji i prijateljima.